Me Naiset: Poptähti Pandora kotinsa räjähdyksestä: ”Poika otti kädestä kiinni ja käski juosta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eurodance-laulaja Anneli ”Pandora” Magnussonin asuu Vantaalla yhdessä jääkiekkoilija Mikko Peltosen kanssa. Pari on kihloissa. Laulaja on nyt muistellut vanhan, yli 200-vuotiaan kartanonsa tulipaloa.

– Luulin, että joku on murtautunut kotiimme. Poikani sanoi vakavalla äänellä, että ”Äiti, meidän täytyy juosta”. Hän otti minua kädestä ja juoksimme lumikinosten halki ulos pimeyteen, kunnes pysähdyimme räjähdyksen ääneen. Näimme talomme tulessa, ja tajusimme, että äänet eivät olleetkaan ihmisen askelia. Kymmenen vuotta vanha kuivuri oli aiheuttanut palon, Pandora kertoi Me Naiset -lehdelle.

Hän oli asunut talossa 20 vuotta. Nainen muutti lopulta Vantaalle Mikko Peltosen luokse ja samalla uudistui koko elämä. Hänen elämänsä on parempaa kuin koskaan aiemmin. Asiaa edesauttoi muun muassa uusi rakkaus.

– 42-vuotiaana, kymmenen vuoden vaikean parisuhteen jälkeen sain voimaa erota poikani isästä ja hänen alkoholiongelmastaan, joka myrkytti elämämme. Tiesin, että ansaitsen parempaa ja kaipasin aitoa rakkautta, iloa ja turvallista paikkaa aloittaa alusta.