Prostituoitu paljasti Suomen omituisimmat paikat intiimitoiminnalle – näitä harva on kokeillut

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Härdeli-sivustolla Ilotytön päiväkirjaa pitävä viihdebloggari kertoo omin sanoin ilotytön elämästä Suomessa 2020-luvulla. Mikäli hänen tarinoihinsa käy uskominen, ovat suomalaiset hakeneet koronavuonna jännitystä seksileikkeihin lentokoneen kymppikerhon sijaan Prisman sovituskopeista.

Ilotytön entiset asiakkaat ovat kertoneet erikoisia paikkoja seksin harrastamiseen. Julkisissa paikoissa kiehtoo kiinni jäämisen pelko sekä tietty se, että joku voi jopa nauttia salaa kahden ihmisen rietastelun tirkistelystä. Seksiä harrastetaan muun muassa ympäri vuorokauden avoinna olevissa kauppakeskuksissa ja marketeissa.

– Monet Prismat ovat yöllä auki. Asiakas kertoi että seksiä harrastettiin sovituskopissa siten että tyttöystävä otti siellä niin kutsutusti poskendaaliin. Prismat ovat isoja kauppoja, niissä ei ole öisin tunkua, ja vaikka siellä vartijoita onkin, niin tuskinpa nekään kaikkialle ennättävät. Aiemmin puhuttiin Kymppikerhosta. Nyt varmaan Yö-Prisma-kerhosta.



Ilotytön listauksessa ovat:

1. Kirkko



2. Yö-Prisma



3. Auto



4. Taksi



5. Puutyöluokka