Häviävän pieni alusvaate – Irina Shaykin asussa säästeltiin kangasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä huippumalli Irina Shayk poseeraa usein alusvaatteissa ollessaan Intimissimi-alusvaatemerkin mallikasvo. Tähti pääsi hiljattain kävelemään myös Muglerin futuristisessa muotinäytöksessä, joka esitettiin virtuaalisesti yleisölle.

Irina Shayk julkaisi nyt omalla Instagram-kanavallaan kuvia, jossa nähdään miten hän on ensimmäistä kertaa sovittanut asua, joka yllään hän asteli muotinäytöksessä. Asu on tiukka kissapuku, jonka leikkaukset ja mustat sekä ihonväriset osiot korostavat tähden hoikkaa mallivartaloa.

Irina Shayk on aiemmin paljastanut, että hän luuli lapsena syntyneensä väärään kehoon. Nainen ajatteli teini-ikäiseksi saakka, että hänen olisi pitänyt olla poika. Naisena oleminen ja naisellisuus ovat kuitenkin aikuisiällä alkaneet tuntumaan kaunottarelle luonnollisemmalta, mikä näkyy myös tähden olemuksessa ja mallintöissä.