Sara Siepin kaula-aukko varasti somehuomion: ”Tarvitsen bikinit ja rusketuksen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunottarena tunnettu Sara Sieppi rakastaa matkustelua. Tämän vuoden aikana se on kuitenkin ollut mahdotonta valloillaan olevan koronaepidempian vuoksi. Sen tähden nainen onkin julkaissut viime aikoina sosiaalisessa mediassaan enemmän kotonaan ikuistettuja asu- ja sisustuskuvia. Ajoittain hänet nähdään kuitenkin myös vartaloaan upeasti imartelevissa kuvissa.

Nyt Sieppi on poseerannut kuvassa esittelemässä tuotteita, mutta ainakin mieskatsojien huomio vangittiin kuvassa aivan muualle kuin tuotteisiin. Kuvan yhteydessä Sieppi kiteytää varmasti monien muidenkin tunnelmat toteamalla ”En tarvitse miestä, tarvitsen bikinit ja rusketuksen”. Lisäksi Sara kertoi olevansa valmis kesän 2021 alkamiseen.

29-vuotias Sara Sieppi ilmoitti äskettäin keskittyvänsä muutaman kuukauden ajan sosiaalisen median tekemiseen, kahvakuulatreeneihin ja sellerin syömiseen. Nainen odottaa jo mietteliäänä myös miltä 30 vuoden täyttäminen kesäkuussa tuntuu, kun hänellä on syntymäpäivä.