Sinkkuelämää-sarjan fanit innoissaan – komistus palaa uusiin jaksoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Sinkkuelämää-sarjan paljastettiin taannoin saavan jatkoa HBO Maxin And Just Like That… -minisarjan muodossa. Carrie Bradshaw’ta esittävä Sarah Jessica Parker paljasti taannoin, että uusi sarja tulee käsittelemään ajankohtaisiakin aiheita kuten koronapandemiaa.

Aiemmin sarjan fanit kokivat pienoisen pettymyksen saadessaan kuulla, että Samanthaa esittävä Kim Catrall ei osallistu uuden sarjan tekoon. Sen jälkeen kävi ilmi, että Chris Nothin esittämä Mr. Big tulee myös loistamaan poissaolollaan vaikka Sinkkuelämää-elokuva päättyikin siihen, että Mr. Big ja Carrie Bradshaw menivät naimisiin. Aidanin roolia näytellyt John Corbett on kuitenkin tulossa takaisin.

Sinkkuelämää-sarjassa Carrie Bradshawn pitkäaikaista poikaystävää esittänyt John Corbett on Page Six -sivuston mukaan paljastanut palaavansa uuteen sarjaan mukaan muutaman jakson ajaksi. Mies on hyvin innoissaan siitä, että hän pääsee palaamaan vanhaan rooliinsa takaisin. Tähti on kommentoinut esiintyvänsä melko monessa jaksossa tulevalla minisarjalla, joka antaa faneille toivoa siitä, että kahden hahmon lempi alkaa jälleen televisioruudussa leiskumaan.