Charly Jordan poseerasi maalin peitossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Tällä kertaa Charly poseeraa bodypaint-henkisissä kuvissa tuttuun tapaan tyylikkäänä.

DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar on riisunut ylävartalonsa paljaaksi ja siihen on maalattu mustalla ja valkoisella värillä kuvioita. Ihomaalauksen valmistuttua Charly on mennyt makaamaan kankaalle, josta on sitten viimeistelty näyttävä taideteos. Charly kertoo tehneensä enemmänkin tällaisia taideteoksia ja hän aikoo jossain vaiheessa myös myytä niitä.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.