Mikko Leppilampi julkisti ilouutisen: ”Meille tulee vauva”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkinäyttelijä ja -juontaja Mikko Leppilampi ja entinen taitoluistelija Beata Papp saavat perheenlisäystä. Leppilampi kertoi onnellisesta perheuutisesta tänään julkaisemalla sosiaalisessa mediassa ihastuttavan valokuvan, jossa Beata pitelee pyöristynyttä vatsaansa hellästi.

Jan Lönnbergin ikuistaman kuvan yhteydessä Leppilampi toteaa lyhyesti: ”Onnellisia uutisia: Meille tulee vauva!”.

Beata julkaisi samaan aikaan samanlaisen päivityksen omassa Instagramin profiilissaan. Monet tunnetut julkisuuden henkilöt ovat heti tuoreeltaan onnitelleet paria tulevasta perheenlisäyksestä. Lapsi on Pappin ensimmäinen, mutta Leppilammella on aikaisemmasta suhteesta teini-ikäinen tytär. Tytär nähtiin taannoin myös televisiossa, kun hän järjesti Laulu rakkaudelle -ohjelmassa isälleen yllätyksenä upean esityksen.