Ramones-elokuva työn alla – Pete Davidson kiinnitettiin päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Merkittävien muusikoiden ja yhtyeiden tarinoihin perehtyvät elokuvat ovat suurta huutoa Hollywoodissa. Nyt työn alla on punkyhtye Ramonesin vuonna 2001 kuolleesta laulajasta, Joey Ramonesta kertova elokuva.

I Slept With Joey Ramone -elokuvan päärooliin on kiinnitetty muun muassa Saturday Night Live -sketsisarjasta ja Mötley Crüe -elokuvasta The Dirt tunnettu Pete Davidson. Joeyn veljen, Mickey Leighin samannimiseen kirjaan perustuvan elokuvan ohjaa Deadline-sivuston mukaan Davidsonin kanssa aikaisemminkin yhteistyötä tehnyt Jason Orley.

New Yorkissa vuonna 1974 perustettu Ramones lukeutui ensimmäisiin valtavirrassa suosiota saaneisiin punk-yhtyeisiin, ja bändin musiikki oli merkittävää erityisesti pop punk -tyylisuunnan kehityksen kannalta. Joey Ramone menehtyi vuonna 2001 imusolmukepyöpään, jota hän oli sairastanut 1990-luvulta saakka. Netflixin tuottamaa elokuvaa työstetään yhteistyössä Joey Ramonen perikunnan kanssa.