Autoilija kuvasi hämmentävän näyn – vesiskootteri kiiti asfaltilla

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten vesiskoottereiden nimikin antaa ymmärtää, käytetään niitä tyypillisesti lähinnä vesistöissä. Taannoin eräs Thaimaassa ajanut autoilija tuli kuitenkin nähneeksi vesiskootterin liikkeellä paikassa, jossa hän vähiten sitä odotti.

Viraalina levinneellä videolla autoilija kuvaa edessään ajavaa henkilöä, joka nopealla vilkaisulla näyttää ajavan erikoisen muotoisella moottoripyörällä. Pian hämmentävä totuus kulkuneuvosta kuitenkin paljastuu. Perinteisen moottoripyörän sijaan kuljettaja ajelee tiellä vesiskootterilla.

Aivan sellaisenaan vesiskootterilla ei tietenkään olisi mahdollista ajaa kuivalla maalla. Vesiskootterin pohjasta pilkottaakin kaksi rengasta, joten menopeli on mitä ilmeisimmin muutettu osaavissa käsissä moottoripyöräksi.