Hittipeli jaossa ilmaiseksi Playstation-pelaajille – vain rajoitetun ajan

Digi Pelit · Tim Isokivi

Playstation 4 ja Playstation 5 -pelaajille on tarjolla laadukasta peliviihdettä ilmaiseksi. Vuonna 2017 julkaistu Horizon Zero Dawn on nimittäin ladattavissa PS Storesta ilmaiseksi.

Horizon Zero Dawn on avoimen maailman toimintaseikkailu, joka sijoittuu valtavia eläimiä muistuttavien robottien asuttamaan maailmaan. Päähenkilö Aloy on nuori metsästäjä, joka joutuu etsimään kohtaloaan jouduttuaan karkotetuksi heimostaan. Ylistäviä arvosteluja kerännyt peli on hollantilaisen Guerrilla Games -yhtiön käsialaa.

Ilmaiseksi PS Store -kauppapaikasta ladattava Horizon Zero Dawn on Complete Edition -versio, joten se sisältää runsain määrin lisämateriaalia. Peli on ladattavissa ilmaiseksi osana Sonyn Play at Home -kampanjaa 14. toukokuuta saakka. Horizon Zero Dawnin on määrä saada jatkoa myöhemmin tänä vuonna Horizon Forbidden West -pelin muodossa.