Hurja näky – lentokone putosi mereen uimareiden keskelle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva osaisi odottaa joutuvansa näkemään lentokoneen pakkolaskua. Vielä harvempi osaisi todennäköisesti odottaa päätyvänsä näkemään, kuinka toisen maailmansodan aikainen pommittaja putoaa mereen.

Floridassa kuvatulla viraalivideolla uimarannalla aikaa viettävät ihmiset päätyvät todistamaan yllättävää tilannetta. Toisen maailmansodan aikainen Grumman TBF Avenger -lentokone liitää aivan rantaviivan lähettyvillä ja tekee lopulta pakkolaskun matalaan veteen. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuuden yhteydessä.

Pommittaja oli ollut lentämässä osana Coca Beach Air Show -lentonäytöstä. Lentonäytöksen edustajien tiedotteen mukaan koneessa oli ilmennyt tekninen ongelma, minkä seurauksena lentäjä joutui tekemään pakkolaskun rannan läheisyyteen. Kone oli restauroitu läpikotaisesti ennen sen käyttöä lentonäytöksessä, uutisoi Independent.