Varomaton ohitus vei auton ojaan – kojelautakamera kuvasi kaiken

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Ohittamista suunnitellessa kannattaa pitää järki päässä. Joskus vaarallinen kikkailu ja liiallinen itsevarmuus tien päällä voivat kostautua kuljettajille, kuten tuore viraalivideo osoittaa.

Kuorma-auton kojelautakameran ikuistamalla videolla seurataan liikennettä Yhdysvaltojen Floridassa rauhallisena kevätpäivänä. Yllättäen rauha rikkoontuu ilmestyessä kuvaa. Sen kuljettaja on päättänyt lähteä ohittamaan edellään olevia ajamalla tien reunaa pitkin vastaantulevien kaistalla.

Ohitustapa osoittautuu lopulta huonoksi. Kuljettaja nimittäin menettää lava-auton hallinnan, ja päätyy ajamaan suoraan ojaan sankan pölypilven saattelemana. Onkin onni, ettei tilanne johtanut vakavampaan onnettomuuteen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.