BB-Tarina paljasti: ”Mä oon transmies ja mun nimi on Arian”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2019 Big Brother Suomi -ohjelmaan osallistunut Tarina Rau on kertonut olevansa transmies. Hänen nimensä on nykyään Arian ja haluaa kertomansa mukaan elää miehenä.

– Oon miettinyt miljoona kertaa sitä hetkee, kun tuun kaapista ulos tän kanssa. Ja tässä se hetki nyt on, mua itkettää, jännittää, kädet hikoo ja vatsa kramppaa, Arian kirjoittaa Instagramissa.

Feministi ja tasa-arvoaktivisti Arian pohtii, onko hän täysin valmis vieläkään tulemaan ulos kaapista asian kanssa. Hänet muistetaan Big Brother -talosta vahvoista mielipiteistään, joiden mukaan muun muassa lapset tulisi kasvattaa sukupuolineutraalisti. Hän haluaa esimerkillään näyttää, että muiden mielipiteillä ei ole väliä, jos on itselleen rehellinen ja avoin.

– Tällainen mä olen. Tässä kohtaa mun elämän matkaa, just nyt.