Kojelautakamera ikuisti taatusti odottamattoman hetken – kala iskeytyi tuulilasiin moottoritiellä

Autot · Tim Isokivi

Ammatikseen ajoneuvoja kuljettavien täytyy valmistautua kohtaamaan tien päällä odottamattomiinkin tilanteisiin. Harvempien autoilijoiden mieleen kuitenkaan todennäköisesti tulee se, että tuulilasiin saattaisi mätkähtää kala.

Kuljetusyritys Ward Transportin jakamalla videolla seurataan kuorma-auton matkaa moottoritiellä Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa. Rauhallisin merkein sujunut ajo saa yllättävän käänteen ajoneuvon yli liitäneen linnun ansiosta.

Lintu kuljetti kynsissään kalaa, jonka se syystä tai toisesta pudotti suoraan kuorma-auton tuulilasiin. Vaikka odottamaton tilanne säikäyttäisi todennäköisesti monet kokeneetkin autoilijat, selvisivät sekä kuljettaja että kuorma-auto tilanteesta vahingoittumattomina. Ward Transportin mukaan video tarjoaa hyvän esimerkin siitä, miksi rekkakuskien täytyy varautua työssään odottamattomiin tilanteisiin.