Louis Vuitton lanseerasi lentokonelaukun – oikea lentokone maksaa saman verran

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Louis Vuitton tunnetaan luksustuotteistaan, jotka harvoin soveltuvat kevyimmille kukkaroille. Nyt huomiota ja hämmennyst äon herättänyt muotimerkin uusi, lentokoneen muotoinen laukku.

Osana talven 2021 mallistoa lanseerattu laukku on Louis Vuittonin miesten malliston taiteellisen johtajan, Virgil Ablohin käsialaa. Merkin tyylille uskollisesti Louis Vuittonin logoilla koristeltu laukku on lentokoneen muotoinen pyrstöineen, siipineen ja moottoreineen. Huomiota herätti paitsi laukun epätyypillinen muoto, myös sen arvo.

Louis Vuittonin lentokonelaukku maksaa Travel and Leisure -sivuston mukaan 39 000 dollaria, eli yli 32 000 euroa. Laukun hinnalla saisi jo todellisen käytetyn lentokoneen. Yksimoottorisia Cessna-koneita myydään nimittäin eBay-verkkohuutokaupassa alle 27 000 euron hintaan.