Temptation Islandin iltanuotiolla härski hetki: ”Mulla on kortsu rintsikoissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomen kausi alkaa olla loppusuoralla, ja iltanuotion loimussa pääsevät viimein lämmittelemään myös kuluvan kauden ehkä hämmentävin pariskunta, Anna ja VP. Heidän taipaleensa viettelysten saarella on ollut vauhdikas ja välillä jopa rietas, vaikka kovin suuriin ylilyönteihin ei olekaan antauduttu.

Iltanuotiolla Anna ja VP kuitenkin pääsevät vauhtiin, jolloin grillimestari Sami Kuronen ja kuvausryhmä tunsivat ehkä itsensä hieman ylimääräisiksi huoneessa. Keskustelun lomassa Anna nimittäin tiedusteli VP:ltä avoimesti olisiko tällä kiinnostusta intiimiin kanssakäymiseen. Sanojensa takeeksi Anna kertoi, että hänellä on jo valmiiksi ehkäisyväline mukanaan rintaliiveihin piilotettuna.

– Mul on kortsu mun rintsikoissa, mutta hoidetaan nyt eka tää alta, Anna on kuiskaavinaan VP:lle.