Kate Hudson noudattaa pätkäpaastoa – aterioiden aikataulutus lisäsi päiviin energiaa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tutkijoiden mukaan hyvä painonhallinnan keino on säännöllisin väliajoin pitää 18-19 tuntia kestäviä yöpaastoja. Tämä tarkoittaa sitä, että viimeinen iltapala tulisi nauttia esimerkiksi kuudelta illalla ja suuri aamiainen vasta puolen päivän jälkeen. Nyt näyttelijä Kate Hudson on kertonut noudattavansa pätkäpaastoa.

Jo 16 tuntia kestävällä paastolla on huomattu olevan hyviä vaikutuksia rasvanpolttoon, minkä vuoksi moni noudattaakin sitä päivittäin. Kate Hudson on kuitenkin kertonut Women’s Health -lehden haastattelussa, että hän ei noudata pätkäpaastoa painonhallinnan vuoksi tai laihduttaakseen vaan koska hän tuntee olonsa energisemmäksi pitkin päivää ollessaan aamulla syömättä.

Kate Hudson aloittaa aamunsa juomalla sellerimehua ja kahvia tai teetä. Lasten aamiaisen jälkeen kun kaksivuotias tytär Rani Rose nukkuu päiväunia, tähti tekee päivän treenin. Vasta sen jälkeen kun kello on noin yksitoista aamupäivällä, Kate Hudson rikkoo paastonsa ja syö ensimmäisen kerran.