Kim Kardashian opiskeli lakia terassilla – tietenkin bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lämpimien kevätsäiden myötä opiskelunkin voi hoitaa ulkoilmassa, rennossa vaatetuksessa auringon alla oleskellen. Juuri näin teki tuoreiden Instagram-kuviensa perusteella vastikään eronnut realitytähti, yrittäjä ja tuore miljardööri Kim Kardashian.

Kim Kardashian jakoi Instagramissa kuvasarjan, jossa hänet nähdään opiskelemassa oikeustieteen tutkintoa varten. 40-vuotias tähti nähtiin opiskelemassa tyylilleen uskollisella tavalla. Kevätauringon alla kurssikirjoihin syventynyt Kim oli nimittäin pukeutunut niukkoihin, beigen värisiin bikineihin.

Kim Kardashian kertoi joitain vuosia takaperin haluavansa ryhtyä asianajajaksi. Tähden edesmennyt isä Robert Kardashian oli kuuluisa asianajaja, joka nousi otsikoihin 1990-luvulla O.J. Simpsonin lakitiimin edustajana. Kim on aikaisemmin ilmoittanut tavoitteenaan olla suorittaa asianajotutkinto vuonna 2022.