Hittisarja How I Met Your Mother saa sittenkin jatkoa – päärooliin entinen lapsitähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa Ensisilmäyksellä-nimellä esitetty How I Met Your Mother oli rakastettu sitcom-sarja, jota tehtiin yhteensä yhdeksän tuotantokauden ajan. Sarjalle on kaavailtu jatkoa spinoff-nimikkeiden muodossa jo vuosien ajan, mutta toistaiseksi suunnitelmat ovat torppaantuneet. Nyt faneille on kuitenkin tarjoiltu iloisia uutisia.

Näyttelijä Hilary Duff on kiinnitetty How I Met Your Father -sarjan päärooliin. Sarjan perusidea ja kehyskertomus on sama kuin alkuperäisessäkin. Siinä missä How I Met Your Motherissa päähenkilö selitti lapsilleen kuinka hän rakastui heidän äitiinsä, kertoo How I Met Your Father -sarjassa Hilary Duffin esittämä Sophie pojalleen, kuinka hän tutustui tämän isään.

Deadline-sivuston mukaan sarja alkaa vuodesta 2021, jolloin Sophie ja hänen läheiset ystävänsä yrittävät löytää itseään, elämänsä suuntaa ja rakkautta deittisovellusten ja päättymättömien vaihtoehtojen aikakautena. This is Us -suosikkisarjasta maineeseen nousseiden Isaac Aptakerin ja Elizabeth Bergerin luomaa sarjaa tullaan esittämään Yhdysvalloissa Disneyn omistamassa Hulu-palvelussa. Suomessa se tullaan siis todennäköisesti näkemään Disney Plus -palvelussa.