Diili-Sointu paljasti Tampereen parhaat puolet: ”Kuuluu yleissivistykseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiskaunotar Sointu Borg tuli aikoinaan tunnetuksi Bimbo Oy -televisiosarjasta ja parhaillaan hän ihastuttaa televisiokatsojia rempseällä asenteellaan Diili-ohjelmassa. Sointu on menestynyt kilpailussa upeasti ja parhaillaan hän kamppailee kilpailun voitosta selvittyään sen finaaliin.

Jaajo Linnonmaan yritysten kehitysjohtajan tehtävästä Diilissä kilpaileva 28-vuotias Sointu on ennen Diilin finaalijakson esittämistä suunnannut rauhoittumaan kotikaupunkiinsa Tampereelle, jossa hän vietti ensimmäiset vuosikymmenensä. Kuvassa Pyynikin maisemissa poseeraava Sointu paljastaa oman näkemyksensä Tampereen parhaista puolista. Suurin osa manselaisista on varmasti hänen kanssaan aivan samaa mieltä.

Sointu listaa lempipaikoikseen Tammelantorin, Kaupin metsät, Pyynikin ja sen näkötornin munkit, Rauhaniemen uimarannan, lapsuudenmaisemansa Kissanmaan ja Sorsapuiston. Sekä tietenkin kaupungin suuren ravintolatarjonnan. Tammelantorilla hän on käynyt perinteisesti nauttimassa synttärikahvit ja Pyynikillä saa tunnetusti nauttia maailman parhaista munkeista. Sointu toteaa, että nämä munkit kuuluvat kaikkien yleissivistykseen.