Selviytyjät-Karoliina paljasti hieromasauvansa – hymyn syy selvisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen juontaja Karoliina Tuominen on monille tunnettu niin radiopersoonana kuin omalta YouTube-kanavaltaankin, jolle tähti on tehnyt sisältöä jo lähes 200 videon verran. Karoliina on mukana myös tällä hetkellä esitettävällä Selviytyjät Pohjola -tuotantokaudella.

Karoliina huvittaa seuraajiaan hauskojen kuvien ja videoiden muodossa Instagraminkin puolella. Karoliina on kuin suomalaisten oma Celeste Barber, joka on tullut sosiaalisessa mediassa tunnetuksi hauskoista kuvapareista, joilla Barber imitoi julkkiskaunottaria. Tällä kerralla Karoliina on julkaissut huvittavan kuvaparin, jossa hän näyttää imitoivan liikunnan ammattilaista Nanna Karalahtea.

Karalahden kuvassa nainen esittelee sähköhammasharjaa, joka on ilmeisesty syy naisen hymyyn. ”Ai mikäkö on mun kauniin ja leveän hymyn salaisuus?”, Karoliina kirjoittaa kuvatekstissään ja pitelee omassa kuvassaan sähköhammassarjan sijaan mustaa hieromasauvaa.