Viranomaiset löysivät miljoonien metamfetamiinit – oli piilotettu suolakurkkuihin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huumeita pyritään usein salakuljettamaan maiden rajojen välillä viattomien elintarvikkeiden seassa. Nyt Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitos on takavarikoinut miljoonien eurojen arvosta suolakurkkutoimitukseen kätkettyä metamfetamiinia.

Viranomaiset tutkivat 17. huhtikuuta Texasiin perävaunussa matkalla ollutta tuoreiden suolakurkkujen lähetystä. Lastia kuvattiin kuvausmenetelmällä, jota käyttäessä pakkauksia ei tarvitse avata. Lastista paljastui yhteensä 114 pakettia metamfetamiinia.

Huumeiden arvo katukaupassa olisi ollut arviolta 4,3 miljoonaa dollaria, eli noin 3,5 miljoonaa euroa. Tapausta koskevat tutkinnat on sittemmin aloitettu Yhdysvaltojen kotimaan turvallisuusvirastossa, uutisoi CNN.