19-vuotias Beverly Hillsin prinsessa käyttänyt vuodessa 100 000 dollaria kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itseään maailman ainoaksi Beverly Hillsin prinsessaksi tituleeraava Tamara on käyttänyt vuoden aikana 100.000 dollaria kehonsa muokkaamiseen. Nainen on vasta 19-vuotias, mutta toteuttanut ulkonäkönsä muokkaamiseksi vaativan kauneusleikkausten sarjan.

Tamara on suunnitellut kauneusleikkauksia 13-vuotiaasta asti. Hän otti kertaheitolla brasilialaisen pepunkohotuksen ja täytteet rintoihin vain muutama viikko sen jälkeen kun täytti 18 vuotta. Nyt hän suunnittelee kylkiluiden poistoleikkausta saadakseen mahdollisimman kapean vyötärön. Lääkäri ei kuitenkaan suosittele sitä vakavien riskien vuoksi.

Nainen sai rahat ensimmäiseen leikkaukseen isältään. Nykyään hän tienaa vartalollaan sosiaalisessa mediassa ja rahoittaa leikkauksensa itse. Tamara tunnustaa, että hänen äitinsä on vastaan kaikkia toimenpiteitä ja leikkauksia. Tamara on kuitenkin koukussa kauneusleikkauksiin ja suunnittelee aina seuraavaa heti sen jälkeen kun edellinen on tehty. Tamara vieraili muutama vuosi sitten Dr. Philin ohjelmassa kertomassa riippuvuudestaan ja vääristyneestä minäkuvastaan.