Nelli Matulalta ihastuttava sänkykuva: ”Ei sit ikinä päästetä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Nelli Matula julkaisi taannoin Lelu-singlen, joka vei hänet musiikillisille alkulähteilleen. Sosiaalisessa mediassa aktiivinen popkaunotar julkaisee faniensa iloksi runsaasti materiaalia arjestaan verkossa.

Nyt Nelli on julkaissut ihastuttavan sänkykuvan, jossa hänet nähdään koiraperheistä tutussa tilanteessa. Nelijalkainen lemmikki on nimittäin päässyt mukaan sänkyyn ja vieläpä peiton alle. Söpö koira näyttää nauttivan täysin rinnoin pää tyynyllä. Nelli tosin toteaa päättäneensä viime vuonna, ettei koiraa tulisi päästää sänkyyn.

– Sitä koiraa ei sit ikinä päästetä sänkyyn, Nelli Matula kirjoittaa.

Nelli Matula julkaisi debyyttisinglensä Kato vaan vuonna 2015 ja kipusi kertaheitolla kiinnostavimpien kotimaisten tulokasartistien joukkoon. Paikkansa hän sinetöi lopullisesti tämän jälkeen ulos tulleella jättihitillä Lemmikki. Nelli Matulan debyyttialbumi Jumalatar julkaistiin kesällä 2019. Platinarajan ylittänyt albumi toi artistille Vuoden naisartistin Emma-ehdokkuuden ja vakiinnutti Matulan paikan kotimaisten eturivin artistien joukossa.