Viraalivideo järkyttää ja naurattaa – jäätelöannos tehtiin vessanpönttöön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on totuttu näkemään syvää hämmennystäkin herättäviä viraalivideoita. Nyt niin järkytystä kuin nauruakin on herättänyt video, jossa esitellään taatusti normaalista poikkeavaa tyyliä tarjoilla jäätelöä.

Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla nähdään resepti, joka olisi omiaan nostattamaan kulmakarvoja missä tahansa juhlissa. Erikoista siitä eivät tee niinkään ainekset, vaan tarjoilutapa. Videolla nuori nainen nimittäin valmistaa jäätelöannosta vessanpönttöön.

Nainen täyttää ensin pönttöosan jäällä, jäätelöllä ja karkeilla. Tämän jälkeen hän nostaa säiliön luukun, ja kaataa sen sisään kirpeitä karkkeja, Spriteä ja mehua. Vaisen vetäessä nupin sekoittuvat ainesosat pöntössä epämääräisen näköiseksi kokonaisuudeksi.