Halle Berryn hiustyyliä pilkattiin somessa – nauroi lopulta itsekin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Nainen on perustanut myös oman Respin-nimisen kanavan, jolla tähti jakaa tietoa ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä sekä fyysisestä hyvinvoinnista.

Halle Berry ihastutti juuri järjestetyssä Oscar-gaalassa näyttävässä iltapuvussa, jonka avonainen ja olkaimeton yläosa ja rusetti toimivat huomion keskipisteenä. Todellinen kiintopiste naisen tyylissä näytti kuitenkin lopulta olevan uudet hiukset, kun tähti asteli punaiselle matolle lyhyissä hiuksissa.

Halle Berryn hiustyyliä kommentoitiin melko kovin sanakääntein sosiaalisessa mediassa. Hiusten saama huomio näyttää kuitenkin huvittaneen tähteä itseäänkin. Halle Berry jakoi Twitter-kanavallaan nauruemojin kera huvittavan videon, jossa mies matkii häntä peruukki päässään. Vielä Halle Berry ei kuitenkaan ole paljastanut sitä onko hän todellisuudessa leikannut omat hiuksensa vai onko kyseessä laadukas peruukki.