Uimarannalle huuhtoutui miljoonan euron kokaiinilasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huumeita löydetään toisinaan yllättävistäkin paikoista. Etenkin Yhdysvaltojen Floridassa salakuljettajien toimittamia aineita huuhtoutuu toisinaan mereltä paikallisille rannoille.

Floridan Palm Beachilla liikkunut henkilö teki rantahietikolta viikonloppuna odottamattoman löydön. Rantaviivalle oli huuhtoutunut kymmeniä epäilyttävän näköisiä paketteja. Paikalle hälytetyt viranomaiset vahvistivat niiden sisältäneen kokaiinia.

Rannalle ilmestyneet paketit sisälsivät kokaiinia yhteensä noin 30 kilon edestä. Niiden arvo katukaupassa olisi ollut Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitoksen mukaan arviolta 1,5 miljoonaa dollaria, eli noin 1,2 miljoonaa euroa. Aineet ovat Miami Herald -lehden mukaan sittemmin päätyneet tulli- ja rajavartiolaitoksen haltuun.