Kunto-ohjaaja piiskasi Gal Gadotin huippukuntoon – näin hänestä tehtiin Wonder Woman

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useita julkkiksia hyvään kuntoon piiskannut kunto-ohjaaja Magnus Lygdbäck keskittyy tekemään näyttelijöistä vartaloltaan supersankareiden kaltaisia. Mies on aiemmin laatinut muun muassa Alicia Vikanderille kuntosuunnitelman, jonka avulla nainen pääsi uskomattoman hyvään fyysiseen kuntoon Tomb Raider -elokuvaa varten.

Nyt Magnus Lygdbäck paljastaa tuoreella YouTube-videollaan auttaneensa myös näyttelijätär Gal Gadotia pääsemään huippukuntoon Wonder Woman -elokuvan pääroolia varten. Gal Gadotin kohdalla treenissä oli keskitytty etenkin käsien ja ylävartalon rakentamiseen.

Roolia varten Gal Gadot tarvitsi lisää voimaa, liikkuvuutta, notkeutta ja lihasten erottuvuutta. Tähti treenasi viitenä päivänä viikossa ja näiden päivien aikana koko vartalon lihasryhmät käytiin läpi kaksi kertaa. Etenkin käsien lihakset, olkapäät ja leveät hartiat antavat supersankarin fysiikan vaikutelman, minkä vuoksi niihin keskityttiin erityisen paljon. Videolla mies opastaa tehokkaan käsitreenin salat.