Mies heilutteli avannepussia rocktähden ravintolassa – ulostetta lensi ympäriinsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kid Rockin omistamassa ravintolassa Yhdysvaltojen Tennesseessä todistettiin viikonloppuna haisevaa tilannetta. Poliisi pidätti miehen, joka oli aloittanut kirjaimellisen ulostemyrskyn heiluttelemalla avannepussia.

Miespuolinen asiakas oli asioinut 2. toukokuuta Kid Rockin Big Ass Honky Tonk Rock ’N Roll Steakhouse -ravintolassa. Hän oli irrottanut avannepussinsa, huiskuttanut sitä ja levitellyt ulostetta muiden asiakkaiden päälle. Mies pidätettiin paikalle hälytettyjen poliisien toimesta.

Paikallisen poliisiradion lähetyksiä Twitterissä raportoivan Nashville Scannerin mukaan kyseessä oli jo kolmas kerta saman viikonlopun aikana, kun poliisit saivat hälytyksen samasta miehestä. Ulostetta oli lentänyt myös ainakin yhden häntä pidättämään saapuneen poliisin toimesta. Hän joutui keskeyttämään virantoimituksen hetkeksi vaihtaakseen vaatteensa kotonaan.