Lapsi katosi lentoasemalla – löytyi ratsastamasta matkatavarahihnalla

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Lapsen katoaminen lentoaseman vilskeessä olisi useimmilla vanhemmille painajaismainen tilanne. Onneksi monissa tapauksissa lapsi löydetään nopeasti, kuten taannoin Yhdysvaltojen Minnesotassa kadonneen pojan tapauksessa.

Matkustamassa ollut 20 hengen seurue oli huomannut kauhukseen yhdeksänvuotiaan pojan kadonneen Mineapolis-St. Paulin kansainvälisellä lentoasemalla matkatavarahihnan läheisyydessä. Lapsen katoamista ei heti noteerattu seurueen suuren koon ja kiireen vuoksi. Poliisit onnistuivat kuitenkin löytämään pojan alle viidessä minuutissa.

Lapsi löydettiin leikkimästä matkatavaroiden kuljetushihnalta. Hän oli aikuisten silmien välttäessä noussut tavarahihnan päälle ratsastaakseen sillä. Lentoaseman tiedottaja Pat Hogan kertoo MPR News -uutissivustolle lentoaseman selvittävän, pitääkö tavarahihnan turvallisuutta parantaa vastaavanlaisten tilanteiden välttämiseksi.