Khloe Kardashian otti yhteyttä miehensä salarakkaaseen – kuvakaappaukset leviävät netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Khloe Kardashianin kanssa seurusteleva NBA-tähti Tristan Thompson on jälleen suhdeskandaalin keskiössä, kun Instagram-malli Sydney Chase ilmoitti olleensa suhteessa miehen kanssa. Nyt Khloe Kardashian on ottanut yhteyttä Chaseen.

Netissä jaetussa kuvakaappauksessa lukee, että Khloe Kardashian on lähettänyt Sydney Chaselle muutaman viestin. Toisessa viestissä hän toivoo, että suhdesotkuun yhdistetty nainen pitäisi nettikeskustelun luottamuksellisena. Tiedossa ei kuitenkaan ole viestien tarkkaa sisältöä.

Khloe on antanut lapsensa isälle ja kihlatulleen Tristan Thompsonille kerta toisensa jälkeen anteeksi miehen syrjähypyt. He erosivat ensimmäisen kerran, kun kävi ilmi, että Thompson oli pettänyt naista malli Lani Blairin kanssa vain päiviä ennen True-tyttären syntymää. Mies jäi toisen kerran pettämisestä kiinni muutama vuosi sitten Jordyn Woodsin kanssa.