Elsa Hosk suloisessa yhteiskuvassa Tuulikki-tyttärensä kanssa – pienokaiselle suomalainen nimi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä.

Nyt Elsa Hosk julkaisi pian synnytyksen jälkeen suloisen mustavalkoisen kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä pienen Tuulikin kanssa. Kuvassa vauva nukkuu rauhallisesti omalla unipesässään harso peittonaan ja äiti vierellään. ”My valentine”, Elsa Hosk kirjoittaa kuvatekstissään.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.