Bella Thorne poseerasi kosteissa merkeissä – bikinivartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja malli Bella Thorne on aikuisiällä karistanut pois Disney-tähden perheystävällistä imagoaan. 23-vuotias tähti on muun muassa avannut oman OnlyFans-sivun, jossa hän jakaa faneilleen paljastavia kuvia ja videoita kuukausimaksua vastaan.

Bella Thorne tosin jakaa rohkeaa kuvamateriaalia itsestään myös perinteisemmässä sosiaalisessa mediassa. Nyt tähti on villinnyt fanejaan poseeraamalla keltaisissa bikineissä kirjaimellisesti kosteissa merkeissä Instagramissa. Tuoreessa kuvasarjassa hän vilvoittelee hellesään keskellä roiskimalla vettä päälleen puutarhaletkusta.

Bella Thornen kevääseen on mahtunut myös toisenlaisia käänteitä. Hän paljasti maaliskuussa menneensä kihloihin poikaystävänsä Benjamic Mascolon kanssa. Vudeosta 2019 lähtien tapaillut pariskunta suunnitteleekin nyt häitään.