Mies yritti raiskata sukulaistytön – poikaystävä syötti miehen sukuelimet sioille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brasilialainen 36-vuotias mies oli humalassa yrittänyt raiskata sukulaistyttönsä. Uhrin oli onnistunut paeta setäänsä. Tyttö kertoi tapahtuneesta omalle poikaystävälleen.

The Sunin mukaan poikaystävä raivostui ja päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Hän lähti kostamaan miehelle yhdessä serkkupoikansa kanssa. Setä houkuteltiin läheiselle sokerijuurikaspellolle, jossa mies pahoinpideltiin tajuttomaksi.

Sen jälkeen poikaystävä leikkasi kaikki ulkoiset sukuelimet irti ja syötti ne pellolla olleille sioille. Setä heräsi, soitti itselleen apua ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Lääkäreiden tehtäväksi jäi runsaan verenvuodon tyrehdyttäminen ja tulehduksen estäminen. Sukuelimiä ei voitu pelastaa, Daily Star uutisoi.