Realitytähden kuolemaa tutkittiin henkirikoksena Kuopiossa – tapaukseen ei liitykään rikosta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnetussa realitysarjassa mukana ollut mies löydettiin kuolleena Kuopiossa sijaitsevalta parkkialueelta vapun vastaisena yönä. Tapausta tutkittiin alkuun henkirikoksena. Tutkinnan edetessä poliisille kuitenkin selvisi, ettei rikosta liitykään traagiseen tapaukseen.

Tampereelta kotoisin oleva parikymppinen mies löydettiin kuolleena Petosen kaupunginosasta. Uhrissa näytti olevan poliisin mukaan merkkejä ulkoisesta väkivallasta. Poliisi pidätti sittemmin miehen naisystävän epäiltynä henkirikoksesta.

Iltalehden mukaan poliisi on kuitenkin teknisen tutkinnan, useiden henkilöiden kuulemisen ja oikeuslääkärin alustavan arvion mukaan todennut, ettei tapaukseen epäillä enää liittyvän rikosta. Kuolleen naisystävää ei enää epäillä mistään, minkä myötä myös hänen matkustuskieltonsa on kumottu. Vappuyönä kuolleen miehen henkilöllisyyttä ei ole kerrottu julkisuuteen.