Valtteri Bottas myy luksus-Mersunsa – ilmoitus Tori.fi-palveluun

Autot Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas kamppailee parhaillaan autourheilun kuninkuusluokan mestaruudesta, mutta nyt hän on otsikoissa hieman toisenlaisissa merkeissä. Bottas on asettanut kuuluisan sinisen Mersunsa myyntiin Tori.fi-palvelussa.

Valtteri Bottaksen Mercedes-Benz on malliltaan 2018 AMG-GT S Coupé. Sen moottorina on AMG:n kahdesti ahdettu, noin 4,0 -litrainen V8, ja ajoneuvo kiihtyy 100 kilometrin tuntivauhtiin vain 3,8 sekunnissa. Uutena yli 230 000 euroa maksaneen auton myyntihinta on 190 000 euroa.

Bottas lupaa luovuttaa timanttikuntoon laitetun auton ostajalle henkilökohtaisesti. Ostaja on myös oikeutettu viettämään hänen kanssaan kartin-päivää Lahden Pippon radalla. Lisäksi Bottas kertoo käyvänsä läpi auton huoltokirjan rivit ja kertovansa niihin liittyviä hauskoja anekdootteja.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.