Rita Ora tyrmäävä bikinikaunotar – vartalo kuin supermallilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poptähti Rita Ora on muuttanut väliaikaisesti Australiaan, jossa hän toimii yhtenä paikallisen The Voice -sarjan tuomarina. Aurinkoiseen etelään muuttaminen on ollut selkeästi 30-vuotiaalle tähdelle hyvä päätös.

Rita Ora jakoi Instagramissa kuvia, joissa hän ottaa kaiken ilon irti Sydneyn ilmastosta. Kuvissa ruskettunut poptähti nähdään oleskelemassa uima-altaalla mustavalkoisissa bikineissä. Kuvatekstissään Ora kiitteli paikallista kiinteistöfirmaa, joka on majoittanut hänet kaupungissa.

Rita Oran on huhuttu löytäneen Australiasta muutakin kuin töitä. Hänet on nimittäin yhdistetty viime kuukausina uusiseelantilaiseen Oscar-palkittuun elokuvaohjaaja Taika Waititiin. Poptähti ehti julkaista alkuvuodesta myös uutta musiikkia yhdessä tuottaja Imanbekin kanssa tehdyn Bang-julkaisun muodossa.