Mies lukitsi päänsä häkin sisään – halusi lopettaa tupakoinnin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tupakoinnin lopettaminen on harvoin helppoa. Siihen on olemassa kuitenkin erilaisia toimivuuodeltaan vaihtelevia apukeinoja nikotiinipurukumeista aina uskomushoitoihin. Eräällä turkkilaisella miehellä on ollut käytössään todennäköisesti yksi hämmentävimmistä keinoista vähentää tupruttelua.

Ibrahim Yücel oli tupakoinut kahden vuosikymmenen ajan, kunnes hän päätti lopettaa insänsä kuoltua keuhkosyöpään. Moottoripyöräilijöiden kypäristä inspiroituneena mies päätti valmistaa kuparilangasta häkkimäisen kypärän päänsä ympärille estääkseen häntä laittamasta savuketta suuhunsa. Häkin avaimet hän antoi perheelleen.

Ladbible-sivuston mukaan Ibrahim voi syödä häkki päässään lähinnä keksejä, joten se pitää poistaa aterioinnin ajaksi. Mies kertoo ottaneensa erikoisen keinon käyttöönsä kaikkien aikaisempien yrityksien epäonnistuttua. Valitettavasti tiedossa ei ole onko se tuottanut tulosta, vai elääkö Ibrahim nykyään häkkiä muistuttava viritelmä päässään edelleen tupakkaa himoiten.