Lemmikkikalan voi nyt viedä kävelylle – hämmentävä uutuustuote Japanista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanissa osataan herättää hämmennystä keksinnöillä, jollaisia muualla maailmassa ei ole nähty. Nyt viraalihitiksi on noussut uutinen japanilaisen Ma Corporation -yhtiön kehittelemästä kannettavasta kaltankista.

Ma Corporationin Katsugyo-laukku on eräänlainen kannettava akvaario. Sen avulla voi viedä viedä vaikkapa lemmikkikalan mukavalle lenkille tai vastaavasti varmistaa kaupasta ostettujen kalojen tuoreena säilyminen kotiin saakka.

Katsugyo-laukku soveltuu kalojen kuljettamiseen perinteisiä muovipusseja paremmin, sillä esimerkiksi veden lömpötilaa ja happitasoa on mahdollista säädellä. Ma Corporationin mukaan kannettava kalatankki on edelleen kehiteltävänä. Aivan vielä kalojen ystävien ei ole siis syytä odottaa sitä kauppojen hyllyille.