Mitä ihmettä? Kourtney Kardashian teki tatuoinnin miehensä käteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi kuluneen vuoden puhutuimmista romansseista Yhdysvaltojen viihdemaailmassa on epäilemättä ollut Kourtney Kardashianin ja rumpali Travis Barkerin romanssi. Pariskunta teki suhteestaan Instagram-virallisen ystävänpäivänä, ja he vaikuttavat olevan julkisuudessa miltei erottamattomia.

Nyt Kourtney Kardashian on antanut Travis Barkerille jokseenkin yllättävän rakkaudentunnustuksen. Hän tatuoi omin käsin poikaystävänsä ihoon tekstin ”I love you”, eli rakastan sinua. Kourtney teki tatuoinnin omalla käsialallaan Travisin käsivarteen.

Video tatuointisessioista julkaistiin sittemmin Kourtney Kardashianin Instagram-tilillä. Videota ja kuvaa kommentoinut Travis kuvaili Kourtneyn olevan useiden lahjojen nainen. Kaksikko alkoi seurustelemaan alkuvuodesta oltuaan vuosien ajan ystäviä, ja Blink 182 -rumpalin poika on jopa kutsunut suhdetta todelliseksi rakkaudeksi.