Children of Bodom, Disco Ensemble ja Lapko -tähtien Moon Shot julkaisi uuden kappaleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moon Shot -yhtyettä voi hyvin mielin kuvailla suomalaiseksi superkokoonpanoksi. Yhtyeen rivit nimittäin koostuvat kansainvälistäkin mainetta niittäneistä Lapko, Disco Ensemble ja Children of Bodom -yhtyeistä tunnetuista muusikoista.

Nyt Moon Shot on julkaissut kolmannen singlensä. Yhtyeen laulaja Ville Malja kuvailee Confession-nimistä kappaletta eräänlaiseksi audiomuotoiseksi ying-yangiksi, jollaista syntyy planeettojen ollessa oikeassa asennossa. Kappaleesta on julkaistu Youtubessa myös näyttävä musiikkivideo.

Moon Shot -yhtyeen muodostavat Lapko-yhtyeestä tunnettu laulaja Ville Malja, Disco Ensemble -yhtyeen kitaristi Jussi Ylikoski sekä rumpali Mikko Hakila ja Children of Bodomin basistina tunnettu Henkka Seppälä. Tuoreen Confession-kappaleen lisäksi yhtye on julkaissut tähän mennessä Big Bang ja Blood Looks Cool -nimiset singlet. Myöhemmin tänä vuonna on odotettavissa kokoonpanon ensimmäinen pitkäsoitto.