Säätiedotus sai psykedeelisiä sävyjä – meteorologi oli tikahtua nauruun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arkisesti alkaneen säätiedotuksen katsojat saattoivat joutua taannoin epäilemään, onko joku sujauttanut heidän kahviinsa psykedeelisiä aineita. Yhdysvaltalaisen Fox 9 -kanavan uutislähetys sai nimittäin yllättäen trippailevia piirteitä.

Meteorologi Jennifer McDermed oli kertomassa Minnesotan lähipäivien säätä, kun hänen taustallaan olleessa sääkartassa ilmeni vika. Sen ansiosta säätiedottajan taustalle ilmestyi lukuisia hieman viiveellä liikkuvia kopioita hänestä. Säätiedote muuttui kertaheitolla hämmentäväksi kokemukseksi niin McDermedille kuin televisiokatsojillekin.

Jennifer McDermed suhtautui tapahtuneeseen huumorilla, ja näytti ottavan kaiken irti lähetykseen yllättäen ilmestyneestä tehosteesta. Hän päätyi jopa muodostamaan ruudulle letkajenkan lukuisten klooniensa kanssa. Lopulta ongelma saatiin korjattua, ja McDermed joutui jatkamaan lähetystä perinteisemmissä merkeissä.