Britney Spears vakuuttelee faneille: ”Olen kunnossa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on herättänyt kuluneina kuukausina runsaasti keskustelua mediassa. Tähden hyvinvointi on kiinnostanut ihmisiä tähden uran kohahduttaviin käänteisiin, huoltajuusjärjestelyihin ja Free Britney -fanikampanjaan perehtyneen Framing Britney Spears -dokumenttielokuvan vuoksi.

Britney Spears jakoi taannoin Instagramissa videon, jossa hän vastaa fanien kysymyksiin. Ne koskivat muun muassa sitä, alkaako tähteä pyörryttää hänen tehdessään pyörimisliikkeitä videoillaan. Viimeinen tähden vastaama kysymys oli se, onko hän kunnossa.

– Kyllä, olen täysin kunnossa. Olen äärimmäisen onnellinen. Minulla on kaunis koti ja kauniita lapsia. Nyt pidän taukoa, sillä viihdyn itseni parissa, Britney Spears kuvaili vointiaan.

Faneja ihmetytti myös, miksi Britney jakoi taannoin satunnaiselta vaikuttaneen kuvan punaisesta jääkaapista. Tähden mukaan siihen ei liittynyt syvempää merkitystä. Hän jakoi kuvan vain, koska hänestä punainen vintage-jääkaappi oli hieno.