Cocon povi sai biksut ratkeamispisteeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Nicole Coco Austin tunnetaan räppäri Ice-T:n vaimona ja muodokkkaana perheenäitinä, mutta kulissien takana hän on kuitenkin pullantuoksuinen perheenäiti. Parhaiten hänet tunnetaan aviomiehensä lisäksi muhkeista muodoistaan.

Parhaillaan Bahamalla perheensä kanssa lomaileva Coco on nyt poseerannut selfie-kuvassaan povekkaana ja niukoissa bikineissä. Asuvalinta vaikuttaa olevan ratkeamispisteessä Cocon muhkeiden kurvien ansiosta.

Nicole Coco Austin tuli suurelle yleisölle tunnetuksi rohkeista somekuvistaan, mutta aivan viime aikoina niiden määrä on hieman vähentynyt. Perhe-elämään räppäri Ice-T:n ja perheen Chanel-tyttären kanssa nykyisin keskittyvä Coco nähdään kuitenkin ajoittain hyvinkin näyttävissä kuvissa.