Suomiräppäri Sana riisui somekuviinsa: ”Revittiin toistemme vaatteit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi juuri uuden Viimeinen-singlensä, jonka merkeissä hän on viime päivinä poseerannut rohkeissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Kappaleen mainoskuvissa ei nimittäin liikaa vaatteita nähdä.

– Se oli kun kaunista harhaa, ku revittiin toistemme vaatteit, Sana kirjoittaa erään kuvan yhteydessä.

Kuvillaan Sana juhlistaa paitsi uuden singlen julkaisua myös sen saamaa hyvää vastaanottoa. Viimeinen-kappale ylitti nimittäin nopeasti 20 000 kuuntelua yksin Spotifyssä. Taannoin Sana ryhtyi harrastamaan twerkkausta ja se näkyi myös näyttävän kaunottaren somekuvissa.

– Löysin twerkkauksen hiljattain – ja täysin vahingossa. Peppukuvieni takia jotkut teistä alkoivat toivoa minun twerkkaavan. Nauroin ajatukselle. Kun toiveet yltyivät ja siitä oli tullut jo melkoinen vitsi, päätin kokeilla, Sana kertoi aiemmin.

– Niin kokeilin ja videoin sen teille. Sehän oli kivaa. Twerkkauksesta tuli säännöllistä ja se teki hyvää selälleni, sekä polven vammalle. Nautin siitä. Löysin viimein mukavan harrastuksen. Harrastuksen, jota en ikinä kuvitellut voivani tehdä, Sana kertoo innokkaana uudesta harrastuksestaan.