Kylie Jennerin bikinikuvat villitsevät somessa – kuville miljoonia tykkäyksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner tunnetaan niin kosmetiikka-alan yrittäjänä, realitytähtenä kuin yhtenä seuratuimmista sometähdistä. 23-vuotiaan miljonäärin jakamat kuvat keräävät toistuvasti miljoonia tykkäyksiä Instagramissa.

Nyt Kylie Jenner on jälleen villinnyt fanejaan sosiaalisessa mediassa. Tähti jakoi sunnuntaina sarjan kuvia, joissa hänet nähdään poseeraamassa ruusukullan värisissä bikineissä. Kuvat otettiin trooppisessa ympäristössä, mutta pandemiasta huolimatta runsaasti matkustellut tähti ei kertonut missä tarkalleen ottaen.

Bikinikuvat nousivat jälleen kerran viraalihiteiksi Kylien Instagram-tilillä. Ne keräsivät alle vuorokaudessa yli 10 miljoonaa tykkäystä. Yhteensä kosmetiikka-alan Kylie Cosmetics -yrityksen perustajalla on pelkästään Instagramissa yli 230 miljoonaa seuraajaa.