Sanni onnettomuudessa esiintymislavalla: ”Käteni olivat aivan veressä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen poptaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Sanni julkaisi taannoin uuden Pettäjä-singlensä. Kolme Emma-palkintoa uransa aikana voittanut ja Spotifyssä Suomen kuunnelluimpiin artisteihin lukeutuva tähti on nyt avautunut tilanteesta, joka sai hänet huomaamaan ettei omasta hyvinvoinnista kannata tinkiä menestyksen ehdoilla.

Sanni vieraili Duudsoneiden ja Mielenterveyden keskusliiton Rajoilla-podcastin tuoreessa jaksossa. Poptähti kertoi keikallaan tapahtuneesta onnettomuudesta, jossa hän löi päänsä esiintymislavalla. Isku oli niin paha, että takaraivosta alkoi vuotamaan verta.

– Minun käteni olivat aivan veressä ja kun käännyin katsomaan bändikavereitani, he näyttivät siltä, kuin olisivat nähneet aaveen, Sanni kuvaili tapauksesta uutisoineen Metropoli-lehden mukaan.

Sanni kertoo moittineensa itseään lavalla ja toivoneensa, ettei yleisö noteeraisi haavaa. Huimaaminen kävi kuitenkin niin pahaksi, että esiintyminen täytyi keskeyttää ja artisti kiidättää sairaalaan. Sanni kertoo välikohtauksen myötä tajunneensa itsestään huolehtimisen tärkeyden ja aloittaneensa terapian.