Sometähti Addison Raen asu ei turhia peitellyt – kuumat kuvat someen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Addison Rae nousi kuuluisuuteen sometähtenä erityisesti TikTok-videoidensa ansiosta. Sittemmin 20-vuotias tähti on laajentanut myös perinteisempään mediaan musiikin, elokuvien ja television parissa.

Nyt Addison Rae on kohahduttanut jakamalla Instagramissa sarjan rohkeitakin kuvia. Niissä sometähti nähdään poseeraamassa kameralle mustassa hameessa ja vain vähän mielikuvituksen varaan jättävissä rintaliiveissä. Tähti nähtiin samaisissa merkeissä myös MTV Movie & TV Awards -gaalan punaisella matolla.

Addison Rae nimettiin viime vuonna eniten tienaavaksi TikTok-tähdeksi. Hän on sittemmin kokeillut siipiään myös musiikin parissa julkaistuaan Obsessed-nimisen kappaleen maaliskuussa. Tänä vuonna hänet tullaan näkemään myös Sinussa on se jokin -elokuvan uudessa versiossa He’s All That.