Amissitytöt ensikertaa supermarketissa: ”Mikseivät ihmiset kasvata ja kerää näitä itse?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amissit ovat pohjoisamerikkalainen kristittyjen ryhmä, jossa eletään vanhanaikaisilla tavoilla vailla mukavuuksia. Return to Amish -sarjassa seurataan nuoria, jotka päättävät jättää yhteisön elämän taakseen ja kokeilla ”englantilaista” elämäntyyliä.

Nyt uudella tuotantokaudella mukana olevat Rosanna ja Maureen pääsevät tutustumaan ensimmäistä kertaa elämässään supermarketin valikoimiin. Amissit kasvattavat ja keräävät ruokansa itse, joten naiset ihmettelevät valmiiksi pestyjä porkkanoita ja papuja. He myös kummastelevat, miksi kaupassa myydään pajunkissoja, vaikka niitä voisi kerätä metsästä.

– Mantelimaitoa? Eihän manteleista saa maitoa, he päivittelevät maito-osastolla.