Riina-Maija Palander avoimena somessa: ”Oon jo luopunut toiveesta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Riina-Maija Palander on alppihiihtäjä Kalle Palanderin vaimo. Pariskunta osti kymmenen vuotta sitten Virosta oman kartanon, jossa toimii nykyään Ontika-niminen majatalo ja ravintola. Vuonna 1855 rakennetussa kartanossa riittää työmaata.

Kartanonrouva Palander on nyt julkaissut Instagramissa kuvan upeasta rakennuksesta. Hän kertoo, että mereltä nousee keväisin kartanon peittävä sumu. Näky on henkeäsalpaava.

– Vaikka välillä oon täysin loppu tän järjettömän työmaan kanssa, nää silmien eteen piirtyvät kuvat on sen arvoista. Kartanoa rakennettiin 50 vuotta, mä oon hoitanut sitä nyt 10 vuotta. Tässä mittakaavassa en siis järin kauaa. Oon jo luopunut toiveesta saada jotain valmiiksi joskus, Palander kirjoittaa Instagramissa.